Cum încercăm să fim atenți la mediu?

Ne place Planeta. ♥ De asta încercăm constant să găsim soluții mai prietenoase pentru ea.

Ce-am făcut până acum?

Am renunțat la toate ambalajele de umplutură din plastic și am redus totul la minimum, fără să compromitem siguranța transportului.

Am eliminat cutiile oriunde am putut și am păstrat doar ambalajul principal.

Am folosit ambalaje reciclate și reciclabile.
Pentru gelul de curățare și apa micelară am folosit recipiente din rPET, adică un plastic reciclat.

Avantajele lui*:

  • este un material reciclabil;
  • impactul negativ asupra mediului este mai mic în comparație cu cel al plasticului nou, întrucât reciclarea PETului produce cu 75% mai puține emisii de CO2 și necesită mai puțină energie în comparație cu producția plasticului virgin;
  • PETul reciclat nu necesită extracții noi de petrol.


Pentru cremă, am ales un recipient airless care, alături de conservanții folosiți, nu permite formulei să fie contaminată de factorii externi. În plus, tehnologia recipientului te ajută să folosești produsul până la ultima picătură, fără risipă.


Recipientul este dintr-un plastic ce nu conține elemente metalice. Asta înseamnă că are un scor foarte mare de reciclabilitate, mai exact 97%-98% în clasa AAA. De asemenea, acest recipient airless este certificat de CYLOS-HTP Institute, un institut german independent, responsabil cu reciclabilitatea și impactul asupra mediului la nivel european.


Așadar, chiar dacă punem pe primul loc formula și stabilitatea ei, încercăm să învățăm cât mai multe despre sustenabilitate și să găsim cele mai sigure soluții pentru planetă și pentru tine.


Știm că nu e perfect, însă suntem într-un proces continuu de învățare și de adaptare.

*https://www.areyour.org/en/2022/05/19/rpet-all-about-recycled-pet/Cum se reciclează ambalajele noastre?

Îndepărtează dopurile și dezlipește etichetele.

Clătește bine cu apă recipientele, lasă-le să se usuce, apoi aruncă-le cu tot cu dop în coșul special sau du-le la un centru de colectare selectivă.

Și gata! Simplu, nu?