Ce înseamnă o rutină de bază corectă?

Indiferent de tipul tău de ten, pielea ta are nevoie de o rutină de skincare prietenoasă. Bineînțeles, asta pe lângă vizita la dermatolog.

Uite care ar fi rutina ideală din fiecare dimineață:

Curățare blândă
Începi prin a-ți curăța tenul cu gelul de curățare „Hello, clean face”, un cleanser conceput pentru toate tipurile de ten, cu ingrediente care curăță, hidratează și calmează tenul.

Hidratare intensă
Continui cu hidratarea pielii. Hidratarea e cheia. Ten uscat, sensibil sau chiar gras? Tenul tău are nevoie de hidratare. Crema de față „Hello, hydration” are ingrediente curate, fără parfum și uleiuri esențiale care îți hidratează tenul în profunzime și îl calmează.

SPF, SPF, SPF
Cel de-al treilea pas în rutina ta de bază este SPF-ul. Razele soarelui sunt principala cauză a îmbătrânirii premature a tenului. De aceea, indiferent de ce produse conține rutina ta de îngrijire, simplă sau cu acizi, acest pas este foarte important. Alege SPF-ul în fiecare zi, pe tot parcursul anului. Indicat ar fi SPF 50 în lunile de vară, când razele soarelui sunt mai puternice, și SPF 30 în lunile de iarnă. Nu uita, crema cu factor de protecție solară trebuie reaplicată pe parcursul zilei! (Noi încă nu am formulat o asemenea cremă, dar suntem siguri că ai găsești una pe placul tău.)

Uite care sunt pașii unei rutine de bază pentru seară:

Scapă de machiaj sau de SPF
Indiferent dacă ai purtat machiaj pe parcursul zilei sau nu, este important să demachiezi tenul cu o apă micelară. Poluarea, dar și crema cu protecție solară au nevoie de câteva ingrediente cheie pentru a fi îndepărtate. Apa micelară „Bye-bye, makeup” are o formulă foarte blândă și calmantă care îți ia de pe față toate urmele de peste zi.

Curățare – din nou? Yup.
E necesar să îți cureți tenul foarte bine. Iar gelul nostru de curățare este blând, și ajută, pe lângă apa micelară, să îndepărteze toate impuritățile tenului și să pregătească pielea pentru ultimul pas al rutinei.

Hidratare
Ca ultim pas în rutina ta de seară, surpriză, hidratare! Aplică pe ten crema noastră hidratantă și calmantă și gata. Pielea ta este pregătită pentru un somn odihnitor.

Pe lângă această rutină de bază, poți introduce și alte produse și ingrediente potrivite pentru tipul tău de ten, cum ar fi acizii, care țintesc problemele specifice ale tenului sau serurile. (Recomandat doar avansaților.)

Și-ncă ceva de la noi: dacă după ce-ai închis laptopul de muncă la 9 seara, găsești motivația să deschizi gelul de curățare, asta-nseamnă curaj. Bravo! Ține-o tot așa, indiferent de hopurile de zi cu zi.